Muike Mutsaers Wisselende beelden

Relatiebegeleiding

Het is een grote kunst om een langdurige relatie levendig en inspirerend te houden. Om de eigen autonomie én de gewenste verbinding alle twee volop te (be)leven.
Sleur, desinteresse, het verdwijnen van seksualiteit, agressie en verstoorde communicatie, zijn de voorbodes en uitingsvormen van een vastgelopen relatie.

Relatiebegeleiding gaat op zoek naar de oorsprong van de ontstane thematiek, het begrijpen van zichzelf en elkaar en probeert helderheid en openheid terug te brengen in het samenzijn.
Je leert zien hoe een ingesleten patroon in de relatie meestal een onhandige manier is, om je oprechte wens tot autonomie en verlangen naar verbinding, al te leven.
Centraal staat de verkenning van de kind-positie en de daarbij behorende verlangens en teleurstellingen. En te zien hoe men aan de partner vraagt om voor deze kinderlijke kant zorg te dragen. Vanuit afstemming op een creatieve Spirit-dimensie, die in ieder aanwezig is, leer je om op een volwassen en frisse manier jezelf kenbaar te maken in de relatie. Zo kan de relatie opnieuw floreren: je ervaart jezelf meer als individu (die zichzelf en moeilijke gevoelens kan dragen) Én het is leuker om bij elkaar te zijn.

Veel aandacht wordt geschonken aan verbetering van de communicatie.
Meer zelfstandigheid, een diepere verbinding en meer plezier in elkaar is meestal het resultaat.

Kosten: € 120 per sessie van 60 minuten (inclusief 21% BTW). Neem contact op als de prijs een hindernis is.